Medvinden

Southwind IIIFlower

Kort uppdatering

Så vad hände sedan sist vi skrev?
En hel massa kan jag lova. För det första så skar det sig med John och han är numera inte en del av Southwinds besättning. Inget ont om honom men ibland funkar det och då är det bättre att ta itu med problemen innan man lämnar hamn.
Under veckan som gått har vi varit på wall mart ett antal gånger för att fylla på förråden. Vi har även haft jobb med båten såsom nytt plexiglas i dogern och lite annat småpill. Äntligen börjar vi bli klara, så klara som vi kan bli åtminstone. Som vädret ser ut just nu verkar vi kunna lämna Fort Myers för Key West i morgon, söndag, men vi skall vänta på att en frontson dragit in så att vi får fördelaktig vind. Om allt går vägen siktar vi på Havana direkt men om vinden inte vill kommer vi behöva vänta ett par dagar i Key West. VI har egentligen massvis att berätta men tyvärr hinner jag inte skriva mer nu då jag som kapten på skutan skall åka och klarera ut ifrån vårt älskade USA. Vi skall försöka filma lite ifrån seglatsen så nästa inlägg blir en videoblogg!
Oskar

One Response to “Kort uppdatering”

 1. March 29th, 2009 at 14:05

  Christina och Mats says:

  Hej Jonas och Oskar!

  Vi följer med intresse er resa och önskar stort LYCKA TILL på seglingsfärden!!!!!

  Säger också GRATTIS till Jonas på namnsdagen!

  Varma hälsningar
  Christina och Mats

  I Linköping har den nyfallna snön visserligen nästan försvunnit men vårvärmen ännu inte anlänt