Medvinden

Southwind IIIFlower

Framme i Havana!

Efter ett spannande besok pa Fort Jefferson beslot vi oss igar for att sikta pa den Kubanska Huvudstaden. Innan vi stack hade vi en fin dag p[ dry Tortugas . Trevlig snorkling med baracudor och ett haftigt lage pa ett fort mitt ute i ingenstans. Igar sa valde vi att kasta loss nar rapporten sa ingen vind,annars skulle fatt stora vagor att tampas emot i golfstrommen. Detta innebar nastan 24 timmars motorgang och med en valdigt bra fart kom vi fram till Hemmingway Marina klockan 0815 i morse.
Har vantade besok av lakare som kollade att vi var fria ifran smitta. En knarkhund och en bombhund. Tullen, Imigigrationsverket, skeppsmastaren, hamnkaptenen och sa tillslut en elektriker som kopplade upp oss till elnatet.
Tyvarr ar internet langsamt och orimligt dyrt har i marinan, sa nagra bilder blir det inte idag.
Imorgon vantar sightseeing i Havana.
Nu skall jag avnjuta min forsta Moijito har i dess hemland!
Ciao!

One Response to “Framme i Havana!”

  1. April 17th, 2009 at 00:31

    halina petersen says:

    Vad bra – Enjoy Havana !