Medvinden

Southwind IIIFlower

Båtmässa i CPH

English Version English version below…
Slutade mitt jobb förra lördagen, men jag var tvungen att åka över till Köpenhamn för att gå till banken. Jag passade på samma gång på att besöka BådeiBella, Danmarks båtmässa ute på Bella Center.

Det var ganska trevligt till en början, speciellt eftersom jag fick presspass och slapp inträdet, “Jeg skriver för den svenske seilblogg medvinden.com”. Kikade på lite prylar, nya flashiga Hallberg Rassys och försökte ragga sponsorer. Tröttnade efter ett tag då den mer inriktar sig till semesterseglare och motorbåtsfolk.

Hittade dock på lite schyssta dojor. Per-Ivar försöker få till ett seglarskorsobligatorium ombord. Jag vet inte hurvida det kommer att lyckas, men det fanns i alla fall ett ganska snyggt utbud på mässan;

DSC_6994

English Version

I stoped at my job last Saturday, but I had to go over to Copenhagen to visit the bank. So, while I was there, I payed a visit to the Danish boat show, BådeiBella.

It was pretty nice, especially since I could enter as a “media rep.” and didn’t have to pay the entrence fee, a benefit of a blog… After a while I got tired of it since the focus wassn’t of cruising sailing, more motor yachts and family sailiboats.

The picture shows some sailing shoes that I found. Per-Ivar want all crew to be obliged to wear them. I don’t know if he’ll succied, but they had some nice ones at the show…

Comments are closed.